Al meer dan tien jaar is het mijn werk om mensen blij te maken met mijn vegan gerechten. Ik verzorg met veel plezier de vegan catering voor jouw evenement.

Eveline Cooks vegan catering is een trots lid van Streekwaar. Mijn ingrediënten zijn volledig plantaardig en veelal biologisch en lokaal. Liefst van al doe ik mijn inkopen bij lokale bedrijven als Tuinderij het Lichtveen, de Gieterij, molen de Vlijt en Ivo’s brood en pizza. Ook de vruchtensappen, kombucha, bier en wijn die ik aanbied worden volledig in Wageningen geproduceerd.

Ik verzorg vegan catering in Wageningen en omgeving. Met mijn busje kan ik ook op andere plekken komen koken!

Neem een kijkje bij  de standaardmenu’s. Hier zijn kant en klare buffetarrangementen uitgewerkt om uit te kiezen. Sluiten deze menu’s niet aan bij jouw wensen? Ik doe ook aan maatwerk!

Buiten vegan catering in Wageningen, kan ik ook elders voor meerdere dagen op locatie komen koken. Ook kan ik rekening houden met allergieën en intoleranties, de groep kan zowel groot als klein zijn en de locatie kan om de hoek of in het buitenland zijn.

Eveline Cooks - vegan catering

Zoek je vegan catering voor een tuinfeest, bruiloft, PhD defence, zakelijke lunch, borrel, personeelsuitje, festival of meerdaags yogaretreat?

Neem contact op via contact@evelinecooks.nl of 0617984754.

Organiseer je een meerdaags evenement maar is de keuken op locatie niet toereikend voor het aantal eters? Geen probleem, ik heb mijn eigen mobiele keuken in de vorm van een stevige keukentent, grote branders en allerhande kookspullen. Zolang er toegang is tot drinkwater, heb ik alles wat er nodig is om voor 200+ man te koken.

Vragen over levering, betaling, het huren van servies en meer praktische zaken? Kijk bij de algemene voorwaarden voor antwoord op deze vragen. Je kan natuurlijk altijd contact met me opnemen.

Jesse JunglefowlJesse Junglefowl
14:54 23 Dec 23
Fantastische service en catering. Een perfect voorbeeld van hoe goed en gezond plantaardig eten kan zijn (dat zelfs de meest stellige vleeseters wist te verrassen!). Ik kan het niet genoeg aanbevelen!---------Unbelievable service and catering. A perfect example of how good and healthy plant-based food can be (which even managed to surprised some of the most adamant meat eaters!). Cannot recommend enough!
eric van donselaareric van donselaar
19:08 21 Dec 23
Van Een heerlijk veganistisch indiaas buffet genoten, aan te bevelen!
Larry ErensLarry Erens
18:35 14 Dec 23
Miep de PutterMiep de Putter
16:37 09 Dec 23
Heerlijk eerlijk eten. Prima verzorgd
Jur HooghJur Hoogh
16:28 09 Dec 23
Eveline had gisteravond een heerlijk Afrikaans buffet gemaakt voor onze groep van 30 in Zutphen. We verheugen ons nu al op het Indiase buffet dat ze nu voor ons aan het uitstallen is. Bijzonder fijn gekruid, smakelijk en zeer gevarieerd.
Sanna MelitaSanna Melita
18:04 24 Oct 23
Heerlijke vegan catering!! Meer dan genoeg en met veel verschillende lekker smaken, echt aan te raden.
Louise AltenaLouise Altena
12:44 02 Sep 23
Wat hebben wij heerlijk gegeten! Ook wanneer je niets met “vegan” eten hebt, is dit smullen geblazen. Vers, kleurrijk en heel erg smaakvol. Een absolute aanrader!
Monique WeemstraMonique Weemstra
19:54 01 Sep 23
Op een jubileumfeestje op de campus kookte Eveline voor onze groep. Haar eten was vegetarisch, heel divers en allemaal even heerlijk en origineel! Een echte aanrader!
js_loader