Voor groepen van 6-8* personen organiseren wij inspirerende vegan kookworkshops waarbij je samen met je gezelschap de keuken in duikt. Voor een aantrekkelijke prijs van €75 per persoon bieden we een uitgebreide ervaring aan.

Tijdens de workshop stellen we gezamenlijk een menu samen dat past bij jullie voorkeuren en interesses. Of je nu houdt van de Italiaanse keuken, Aziatische gerechten of juist iets anders wilt proberen, we passen het menu graag aan om aan jullie wensen te voldoen.

Eveline begeleidt jullie bij elke stap van het kookproces, waarbij je leert over verschillende ingrediënten en kooktechnieken. Het is een leuke en educatieve ervaring waarbij je niet alleen nieuwe gerechten leert maken, maar ook samen plezier hebt in de keuken. Dit alles onder het genot van een drankje.

Na het koken is het tijd om te genieten van een heerlijke maaltijd die jullie samen hebben bereid. Dit biedt een gezellige gelegenheid om te proeven van jullie eigen creaties en te genieten van elkaars gezelschap.

Als aandenken aan de workshop ontvangen jullie een receptenbundel, zodat jullie thuis verder kunnen experimenteren met de geleerde gerechten. Het is een leuke manier om de herinnering aan de workshop levend te houden en nieuwe culinaire avonturen te beleven.

Kortom, onze kookworkshops zijn een leuke en leerzame ervaring voor groepen die samen willen koken, eten en genieten van goed gezelschap.

Wil je graag een vegan kookworkshop volgen bij Eveline Cooks? Neem contact met op om een datum te prikken en een menu te kiezen!

*Wil je graag een vegan kookworkshop volgen met een grotere groep? Ookdat behoort tot de mogelijkheden, dit zal dan plaatsvinden in de prachtige keuken van Boerderij de Hooilanden. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Vegan kookworkshops Eveline Cooks