Salades saai? Dit saladebuffet bewijst het tegendeel! Met dit menu verzorg ik een divers en kleurrijk geheel met smaken van over de hele wereld. Het is een mix van lichte en vullende salades waardoor het een gezonde volwaardige en bovenal lekkere maaltijd is. Voor 18,00 per persoon krijg je een buffet boordevol groentes. Wil je toch nog iets extra’s toevoegen aan dit buffet, zoals warme soep of een nagerecht? Kijk dan hier voor meer informatie.

Menu:

Wageningse groene Lichtveensalade

Wortel-appelsalade met rozijn

Algerijnse chermoula

Couscous-linzensalade met granaatappel

Seizoenssalade

Pastasalade of pad thai salade

Extra’s:

  • Soep
  • Brood met dips
  • Salade
  • Drank
  • Nagerecht
  • Huren servies en bestek

klik hier voor meer informatie

Vragen over levering, voedselintoleranties of iets anders?

Lees dan hier meer over de algemene voorwaarden van catering bij Eveline Cooks.

Eveline Cooks
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Thomas ManciniThomas Mancini
16:26 06 Nov 22
Oud en nieuw take away menu besteld.Erg van kunnen genieten en ruim genoeg qua porties. Een uitstekend voorbeeld dat vegan en goede smaak prima samen kunnen gaan!
Julia TermeerJulia Termeer
08:22 03 Nov 22
In de zomer hebben wij een vioolkamp georganiseerd voor 30 mensen. Het eten was erg smaakvol en werd heel erg gewaardeerd door onze deelnemers. Ondanks dat vrijwel alle deelnemers niet gewend waren om vegetarisch te eten, vonden ze het eten lekker en misten ze niks!Daarnaast was Eveline zelf ontzettend fijn in de samenwerking. Als er onverwachte problemen waren (bijv. te weinig koffie) loste ze dit gelijk op, ondanks dat er een hoop andere dingen te doen waren. Eveline had alles iedere dag perfect gepland en het eten stond altijd stipt op tijd klaar, wat er ook gebeurde.Al in al was Eveline's catering een geweldige bijdrage aan ons event - de volgende keer zullen we zeker weer met haar gaan samenwerken!
js_loader