Mijn inspiratie in de keuken komt van over de hele wereld, daardoor is mijn assortiment heel divers. Je kan nu kiezen uit een ruime selectie van buffet-arrangementen. Heb je een wens die niet tussen deze opties staat? Neem dan vooral contact met me op, wie weet is er maatwerk mogelijk!

Ben je op zoek naar catering voor een meerdaags evenement? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Neem een kijkje op deze pagina voor meer informatie.

Het is ook mogelijk om extra’s toe te voegen zoals een dessert, soep, salade of brood met kruidenboter. Kijk hier voor meer informatie.

Dorst? Bekijk de drankenkaart!

Servies en bestek kunnen verzorgd worden voor €3,50 per persoon. Extra glazen en/of kopjes kosten €1,00 per persoon.

Heb je vragen over levering, betaling, het huren van servies en meer praktische zaken? Kijk bij de algemene voorwaarden of de FAQ / veelgestelde vragen voor antwoord op deze vragen. Je kan natuurlijk altijd contact met me opnemen.

Diner buffet arrangementen

Salade buffet arrangement

Lunch buffet arrangement

Interesse? Neem contact op via contact@evelinecooks.nl of 0617984754.

Jesse JunglefowlJesse Junglefowl
14:54 23 Dec 23
Fantastische service en catering. Een perfect voorbeeld van hoe goed en gezond plantaardig eten kan zijn (dat zelfs de meest stellige vleeseters wist te verrassen!). Ik kan het niet genoeg aanbevelen!---------Unbelievable service and catering. A perfect example of how good and healthy plant-based food can be (which even managed to surprised some of the most adamant meat eaters!). Cannot recommend enough!
eric van donselaareric van donselaar
19:08 21 Dec 23
Van Een heerlijk veganistisch indiaas buffet genoten, aan te bevelen!
Larry ErensLarry Erens
18:35 14 Dec 23
Miep de PutterMiep de Putter
16:37 09 Dec 23
Heerlijk eerlijk eten. Prima verzorgd
Jur HooghJur Hoogh
16:28 09 Dec 23
Eveline had gisteravond een heerlijk Afrikaans buffet gemaakt voor onze groep van 30 in Zutphen. We verheugen ons nu al op het Indiase buffet dat ze nu voor ons aan het uitstallen is. Bijzonder fijn gekruid, smakelijk en zeer gevarieerd.
Sanna MelitaSanna Melita
18:04 24 Oct 23
Heerlijke vegan catering!! Meer dan genoeg en met veel verschillende lekker smaken, echt aan te raden.
Louise AltenaLouise Altena
12:44 02 Sep 23
Wat hebben wij heerlijk gegeten! Ook wanneer je niets met “vegan” eten hebt, is dit smullen geblazen. Vers, kleurrijk en heel erg smaakvol. Een absolute aanrader!
Monique WeemstraMonique Weemstra
19:54 01 Sep 23
Op een jubileumfeestje op de campus kookte Eveline voor onze groep. Haar eten was vegetarisch, heel divers en allemaal even heerlijk en origineel! Een echte aanrader!
js_loader