Hoi, even iets over mij! Ik ben Eveline, 29 jaar en ik hou van eten en alles wat leeft. Daarom ben ik vegan chef! Ik heb al ruim tien jaar de missie om mensen ervan te overtuigen om minder vlees te eten. In eerste instantie deed ik dat door aan de universiteit van Wageningen te studeren over gedragsverandering en strategische communicatie, maar na een tijdje kwam ik erachter dat mijn ware passie bij voeding ligt. Via voedsel wil ik mensen laten ervaren hoe heerlijk vegan eten kan zijn. Het is inmiddels al meer dan tien jaar mijn werk om mensen blij te maken met vegan eten. Dit deed ik in verschillende professionele keukens in Nederland, België en Zwitserland. Tegenwoordig ben ik ZZP’er en werk ik in Wageningen als cateraar vanuit mijn eigen bedrijf “Eveline Cooks”. Je kan mij dus boeken als chef voor je evenement!

Over mij - Eveline Delnooz - Eveline Cooks vegan catering

Mijn hoofd zit vol met recepten van zowel anderen als van mijzelf. Begin 2022 publiceerde ik mijn kookboek “Vegan de wereld rond”. Dit boek staat boordevol met recepten van mensen van over de hele wereld. Benieuwd? Neem een kijkje in de webshop!

Naast koken heb ik ook nog andere passies, waarbij mijn hond Tosca absoluut op nummer één staat! Ik adopteerde hem drie jaar geleden. Op dat moment was hij ongeveer twee jaar oud en had hij zijn leven tot dan toe doorgebracht in Spanje, op straat en verschillende asielen. Tosca en ik doen niets liever dan samen de wereld ontdekken, al rijdend in ons zelfgebouwde camperbusje en wandelend over smalle wandelpaadjes. In 2019 was dat voor zes maanden alles wat we deden: samen verkenden we Europa, op zoek naar de mooiste plekken om te wandelen, altijd in voor avontuur. Later maakten we samen een lange fietstocht door Scandinavië. Op mijn instagram pagina @tosca_and_his_van zijn foto’s van onze avonturen te zien.

.