Hoi, even iets over mij! Ik ben Eveline, 31 jaar en ik hou van eten en alles wat leeft. Daarom ben ik vegan chef! Ik heb al ruim tien jaar de missie om mensen ervan te overtuigen om minder vlees te eten. In eerste instantie deed ik dat door aan de universiteit van Wageningen te studeren over gedragsverandering en strategische communicatie, maar na een tijdje kwam ik erachter dat mijn ware passie bij voeding ligt. Via voedsel wil ik mensen laten ervaren hoe heerlijk vegan eten kan zijn. Het is inmiddels al meer dan tien jaar mijn werk om mensen blij te maken met vegan eten. Dit deed ik in verschillende professionele keukens in Nederland, België en Zwitserland. Tegenwoordig ben ik ZZP’er en werk ik in Wageningen als cateraar vanuit mijn eigen bedrijf “Eveline Cooks”. Je kan mij dus boeken als chef voor je evenement!

Over mij - Eveline Delnooz - Eveline Cooks vegan catering

Mijn hoofd zit vol met recepten van zowel anderen als van mijzelf. Begin 2022 publiceerde ik mijn kookboek “Vegan de wereld rond”. Dit boek staat boordevol met recepten van mensen van over de hele wereld. Benieuwd? Neem een kijkje in de webshop!

Naast koken heb ik ook nog andere passies, waarbij mijn hond Tosca absoluut op nummer één staat! Ik adopteerde hem drie jaar geleden. Op dat moment was hij ongeveer twee jaar oud en had hij zijn leven tot dan toe doorgebracht in Spanje, op straat en verschillende asielen. Tosca en ik doen niets liever dan samen de wereld ontdekken, al rijdend in ons zelfgebouwde camperbusje en wandelend over smalle wandelpaadjes. In 2019 was dat voor zes maanden alles wat we deden: samen verkenden we Europa, op zoek naar de mooiste plekken om te wandelen, altijd in voor avontuur. Later maakten we samen een lange fietstocht door Scandinavië. Op mijn instagram pagina @tosca_and_his_van zijn foto’s van onze avonturen te zien.

Jesse JunglefowlJesse Junglefowl
14:54 23 Dec 23
Fantastische service en catering. Een perfect voorbeeld van hoe goed en gezond plantaardig eten kan zijn (dat zelfs de meest stellige vleeseters wist te verrassen!). Ik kan het niet genoeg aanbevelen!---------Unbelievable service and catering. A perfect example of how good and healthy plant-based food can be (which even managed to surprised some of the most adamant meat eaters!). Cannot recommend enough!
eric van donselaareric van donselaar
19:08 21 Dec 23
Van Een heerlijk veganistisch indiaas buffet genoten, aan te bevelen!
Larry ErensLarry Erens
18:35 14 Dec 23
Miep de PutterMiep de Putter
16:37 09 Dec 23
Heerlijk eerlijk eten. Prima verzorgd
Jur HooghJur Hoogh
16:28 09 Dec 23
Eveline had gisteravond een heerlijk Afrikaans buffet gemaakt voor onze groep van 30 in Zutphen. We verheugen ons nu al op het Indiase buffet dat ze nu voor ons aan het uitstallen is. Bijzonder fijn gekruid, smakelijk en zeer gevarieerd.
Sanna MelitaSanna Melita
18:04 24 Oct 23
Heerlijke vegan catering!! Meer dan genoeg en met veel verschillende lekker smaken, echt aan te raden.
Louise AltenaLouise Altena
12:44 02 Sep 23
Wat hebben wij heerlijk gegeten! Ook wanneer je niets met “vegan” eten hebt, is dit smullen geblazen. Vers, kleurrijk en heel erg smaakvol. Een absolute aanrader!
Monique WeemstraMonique Weemstra
19:54 01 Sep 23
Op een jubileumfeestje op de campus kookte Eveline voor onze groep. Haar eten was vegetarisch, heel divers en allemaal even heerlijk en origineel! Een echte aanrader!
js_loader