Naast catering voor een enkele maaltijd, verzorg ik ook meerdaagse catering op locatie. Ik kan ook locatie komen koken voor bijvoorbeeld een meerdaagse retreat. Op deze manier kan ik de organisatie 100% “ontzorgen” en de verantwoordelijkheid voor het eten voor het evenement volledig op me nemen.

Geen keuken? Geen probleem, die kan ik zelf meenemen! Het enige wat ik nodig heb is plaats voor mijn keukentent en toegang tot water en elektriciteit.

De prijzen voor meerdaagse catering op locatie is afhankelijk van allerlei factoren. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Vul dan deze vragenlijst in en ik kom bij je terug met een offerte op maat. Eerst even mailen of bellen kan natuurlijk ook.

Benieuwd naar het soort eten wat ik maak? Neem dan zeker een kijkje bij mijn verschillende buffet arrangementen. Let echter niet teveel op de prijzen, aangezien deze berekend zijn voor korte evenementen. Deze kunnen dus anders uitvallen dan een meerdaags evenement met meerdere maaltijden.

Catering op locatie door Eveline Cooks
Eveline Cooks
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Thomas ManciniThomas Mancini
16:26 06 Nov 22
Oud en nieuw take away menu besteld.Erg van kunnen genieten en ruim genoeg qua porties. Een uitstekend voorbeeld dat vegan en goede smaak prima samen kunnen gaan!
Julia TermeerJulia Termeer
08:22 03 Nov 22
In de zomer hebben wij een vioolkamp georganiseerd voor 30 mensen. Het eten was erg smaakvol en werd heel erg gewaardeerd door onze deelnemers. Ondanks dat vrijwel alle deelnemers niet gewend waren om vegetarisch te eten, vonden ze het eten lekker en misten ze niks!Daarnaast was Eveline zelf ontzettend fijn in de samenwerking. Als er onverwachte problemen waren (bijv. te weinig koffie) loste ze dit gelijk op, ondanks dat er een hoop andere dingen te doen waren. Eveline had alles iedere dag perfect gepland en het eten stond altijd stipt op tijd klaar, wat er ook gebeurde.Al in al was Eveline's catering een geweldige bijdrage aan ons event - de volgende keer zullen we zeker weer met haar gaan samenwerken!
js_loader