Naast catering voor een enkele maaltijd, verzorg ik ook meerdaagse catering op locatie. Ik kan ook locatie komen koken voor bijvoorbeeld een meerdaagse retreat. Op deze manier kan ik de organisatie 100% “ontzorgen” en de verantwoordelijkheid voor het eten voor het evenement volledig op me nemen.

Geen keuken? Geen probleem, die kan ik zelf meenemen! Het enige wat ik nodig heb is plaats voor mijn keukentent en toegang tot water en elektriciteit.

De prijzen voor meerdaagse catering op locatie is afhankelijk van allerlei factoren. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Vul dan deze vragenlijst in en ik kom bij je terug met een offerte op maat. Eerst even mailen of bellen kan natuurlijk ook.

Benieuwd naar het soort eten wat ik maak? Neem dan zeker een kijkje bij mijn verschillende buffet arrangementen. Let echter niet teveel op de prijzen, aangezien deze berekend zijn voor korte evenementen. Deze kunnen dus anders uitvallen dan een meerdaags evenement met meerdere maaltijden.

Interesse? Neem contact op via contact@evelinecooks.nl of 0617984754.

Catering op locatie door Eveline Cooks
Jesse JunglefowlJesse Junglefowl
14:54 23 Dec 23
Fantastische service en catering. Een perfect voorbeeld van hoe goed en gezond plantaardig eten kan zijn (dat zelfs de meest stellige vleeseters wist te verrassen!). Ik kan het niet genoeg aanbevelen!---------Unbelievable service and catering. A perfect example of how good and healthy plant-based food can be (which even managed to surprised some of the most adamant meat eaters!). Cannot recommend enough!
eric van donselaareric van donselaar
19:08 21 Dec 23
Van Een heerlijk veganistisch indiaas buffet genoten, aan te bevelen!
Larry ErensLarry Erens
18:35 14 Dec 23
Miep de PutterMiep de Putter
16:37 09 Dec 23
Heerlijk eerlijk eten. Prima verzorgd
Jur HooghJur Hoogh
16:28 09 Dec 23
Eveline had gisteravond een heerlijk Afrikaans buffet gemaakt voor onze groep van 30 in Zutphen. We verheugen ons nu al op het Indiase buffet dat ze nu voor ons aan het uitstallen is. Bijzonder fijn gekruid, smakelijk en zeer gevarieerd.
Sanna MelitaSanna Melita
18:04 24 Oct 23
Heerlijke vegan catering!! Meer dan genoeg en met veel verschillende lekker smaken, echt aan te raden.
Louise AltenaLouise Altena
12:44 02 Sep 23
Wat hebben wij heerlijk gegeten! Ook wanneer je niets met “vegan” eten hebt, is dit smullen geblazen. Vers, kleurrijk en heel erg smaakvol. Een absolute aanrader!
Monique WeemstraMonique Weemstra
19:54 01 Sep 23
Op een jubileumfeestje op de campus kookte Eveline voor onze groep. Haar eten was vegetarisch, heel divers en allemaal even heerlijk en origineel! Een echte aanrader!
js_loader