Mijn inspiratie in de keuken komt van over de hele wereld, daardoor is mijn assortiment heel divers. Je kan nu kiezen uit een ruime selectie van buffet arrangementen! Heb je een wens die niet tussen deze opties staat? Neem dan vooral contact met me op, wie weet is er maatwerk mogelijk!

Heb je vragen over levering, voedselintoleranties of iets anders? Lees dan hier meer over de algemene voorwaarden van catering bij Eveline Cooks.

Ben je op zoek naar catering voor een meerdaags evenement? Ook daar kan ik voor zorgen! Neem een kijkje op deze pagina voor meer informatie.

Diner buffet arrangementen

Salade buffet arrangement
Hapjes buffet arrangement

soep en brood buffet arrangement
Lunch buffet arrangement

Extra's bij buffet arrangementen

Eveline Cooks
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Thomas ManciniThomas Mancini
16:26 06 Nov 22
Oud en nieuw take away menu besteld.Erg van kunnen genieten en ruim genoeg qua porties. Een uitstekend voorbeeld dat vegan en goede smaak prima samen kunnen gaan!
Julia TermeerJulia Termeer
08:22 03 Nov 22
In de zomer hebben wij een vioolkamp georganiseerd voor 30 mensen. Het eten was erg smaakvol en werd heel erg gewaardeerd door onze deelnemers. Ondanks dat vrijwel alle deelnemers niet gewend waren om vegetarisch te eten, vonden ze het eten lekker en misten ze niks!Daarnaast was Eveline zelf ontzettend fijn in de samenwerking. Als er onverwachte problemen waren (bijv. te weinig koffie) loste ze dit gelijk op, ondanks dat er een hoop andere dingen te doen waren. Eveline had alles iedere dag perfect gepland en het eten stond altijd stipt op tijd klaar, wat er ook gebeurde.Al in al was Eveline's catering een geweldige bijdrage aan ons event - de volgende keer zullen we zeker weer met haar gaan samenwerken!
js_loader