Hoi! Ik ben Eveline, 28 jaar en ik hou van eten en alles wat leeft. Daarom ben ik vegan chef! Ik heb al ruim tien jaar de missie om mensen ervan te overtuigen om minder vlees te eten. In eerste instantie deed ik dat door aan de universiteit van Wageningen te studeren over gedragsverandering en strategische communicatie, maar na een tijdje kwam ik erachter dat mijn ware passie bij voeding ligt. Via voedsel wil ik mensen laten ervaren hoe heerlijk vegan eten kan zijn. Inmiddels werk ik vijf jaar als vegan kok in verschillende restaurants in Nederland en België, en daarnaast cater ik voor grote en kleine groepen. Koken is mijn vak en passie en dit dit wil ik delen met de wereld.

Mijn hoofd zit vol met recepten van zowel anderen als van mijzelf. De afgelopen vijf jaar werkte ik aan een kookboek, deze is bijna klaar! Het plan is om dit boek in eigen beheer uit te geven. Daar heb ik jullie hulp bij nodig! Zeer binnenkort zal het mogelijk zijn pre-orders te plaatsen. Binnen een paar maanden kan het boek dan geprint en wel bij jou thuis in de keuken liggen!

Naast koken heb ik ook nog andere passies, waarbij mijn hond Tosca absoluut op nummer één staat! Ik adopteerde hem drie jaar geleden. Op dat moment was hij ongeveer twee jaar oud en had hij zijn leven tot dan toe doorgebracht in Spanje, op straat en verschillende asielen. Tosca en ik doen niets liever dan samen de wereld ontdekken, al rijdend in ons zelfgebouwde camperbusje en wandelend over smalle wandelpaadjes. In 2019 was dat voor zes maanden alles wat we deden: samen verkenden we Europa, op zoek naar de mooiste plekken om te wandelen, altijd in voor avontuur. Op mijn instagram pagina @tosca_and_his_van zijn foto’s van onze avonturen te zien.

.