Al meer dan tien jaar is het mijn werk om mensen blij te maken met mijn vegan gerechten. Ik verzorg met veel plezier de catering voor jouw evenement. Mijn ingrediënten zijn volledig plantaardig en veelal biologisch en lokaal. Liefst van al doe ik mijn inkopen bij lokale kleine bedrijfjes als Tuinderij het Lichtveen, molen de Vlijt en Ivo’s brood en pizza. Ook de vruchtensappen, kombucha, bier en wijn die ik aanbied worden volledig in Wageningen geproduceerd. Ik verzorg vegan catering in Wageningen en omgeving. Met mijn busje kan ik ook op andere plekken komen koken!

Neem een kijkje bij  de standaardmenu’s. Hier zijn kant en klare buffetarrangementen uitgewerkt om uit te kiezen. Sluiten deze menu’s niet aan bij jouw wensen? Ik doe ook aan maatwerk! Buiten vegan catering in Wageningen, kan ik ook elders voor meerdere dagen op locatie komen koken. Ook kan ik rekening houden met allergieën en intoleranties, de groep kan zowel groot als klein zijn en de locatie kan om de hoek of in het buitenland zijn.

Eveline Cooks - vegan catering

Zoek je catering voor een tuinfeest, bruiloft, PhD defence, zakelijke lunch, borrel, personeelsuitje, festival of meerdaags yogaretreat? En zie je een samenwerking met mij wel zitten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bekijken. Liever eerst even contact? Even bellen of een email kan altijd.

Organiseer je een meerdaags evenement maar is de keuken op locatie niet toereikend voor het aantal eters? Geen probleem, ik heb mijn eigen mobiele keuken in de vorm van een stevige keukentent, grote branders en allerhande kookspullen. Zolang er toegang is tot drinkwater, heb ik alles wat er nodig is om voor 200+ man te koken.

Vragen over levering, betaling, het huren van servies en meer praktische zaken? Kijk bij de algemene voorwaarden voor antwoord op deze vragen. Je kan natuurlijk altijd contact met me opnemen.

Eveline Cooks
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Thomas ManciniThomas Mancini
16:26 06 Nov 22
Oud en nieuw take away menu besteld.Erg van kunnen genieten en ruim genoeg qua porties. Een uitstekend voorbeeld dat vegan en goede smaak prima samen kunnen gaan!
Julia TermeerJulia Termeer
08:22 03 Nov 22
In de zomer hebben wij een vioolkamp georganiseerd voor 30 mensen. Het eten was erg smaakvol en werd heel erg gewaardeerd door onze deelnemers. Ondanks dat vrijwel alle deelnemers niet gewend waren om vegetarisch te eten, vonden ze het eten lekker en misten ze niks!Daarnaast was Eveline zelf ontzettend fijn in de samenwerking. Als er onverwachte problemen waren (bijv. te weinig koffie) loste ze dit gelijk op, ondanks dat er een hoop andere dingen te doen waren. Eveline had alles iedere dag perfect gepland en het eten stond altijd stipt op tijd klaar, wat er ook gebeurde.Al in al was Eveline's catering een geweldige bijdrage aan ons event - de volgende keer zullen we zeker weer met haar gaan samenwerken!
js_loader