Al meer dan tien jaar is het mijn werk om mensen blij te maken met mijn vegan gerechten. Ik verzorg met veel plezier de catering voor jouw evenement. Mijn ingrediënten zijn volledig plantaardig en veelal biologisch en lokaal. Liefst van al doe ik mijn inkopen bij lokale kleine bedrijfjes als Tuinderij het Lichtveen, molen de Vlijt en Ivo’s brood en pizza. Ook de vruchtensappen, kombucha, bier en wijn die ik aanbied worden volledig in Wageningen geproduceerd. Ik verzorg vegan catering in Wageningen en omgeving. Met mijn busje kan ik ook op andere plekken komen koken!

Neem een kijkje bij  de standaardmenu’s. Hier zijn kant en klare buffetarrangementen uitgewerkt om uit te kiezen. Sluiten deze menu’s niet aan bij jouw wensen? Ik doe ook aan maatwerk! Buiten vegan catering in Wageningen, kan ik ook elders voor meerdere dagen op locatie komen koken. Ook kan ik rekening houden met allergieën en intoleranties, de groep kan zowel groot als klein zijn en de locatie kan om de hoek of in het buitenland zijn.

Eveline Cooks - vegan catering

Zoek je catering voor een tuinfeest, bruiloft, PhD defence, zakelijke lunch, borrel, personeelsuitje, festival of meerdaags yogaretreat? En zie je een samenwerking met mij wel zitten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bekijken. Liever eerst even contact? Even bellen of een email kan altijd.

Organiseer je een meerdaags evenement maar is de keuken op locatie niet toereikend voor het aantal eters? Geen probleem, ik heb mijn eigen mobiele keuken in de vorm van een stevige keukentent, grote branders en allerhande kookspullen. Zolang er toegang is tot drinkwater, heb ik alles wat er nodig is om voor 200+ man te koken.

Vragen over levering, betaling, het huren van servies en meer praktische zaken? Kijk bij de algemene voorwaarden voor antwoord op deze vragen. Je kan natuurlijk altijd contact met me opnemen.

Anne van oostveen
Anne van oostveen
2023-01-17
Op de yogadocente opleiding waar ik vorig jaar was heeft Eveline voor ons gekookt. Het eten was gezond, kleurrijk en vooral harstikke lekker. Soms zaten er kruiden en bloemen bij die ze zelf had geplukt. Elke dag een nieuwe verassing en genieten!
Rayan Majoor
Rayan Majoor
2023-01-13
Good food, full of taste and completely vegan! Also service and instruction are nice. Only communication was sometimes a little bit slow, but definitely something that would hold me back from ordering something from her again in the future!
Katharina Wegener
Katharina Wegener
2023-01-01
Great food!
Jochen Bilderbeek
Jochen Bilderbeek
2022-12-31
Heerlijk eten, elke keer weer!
Adam Connell
Adam Connell
2022-12-29
Amazing tofu and peanut sauce dish, very tasty, great quantities of food and variety of vegetables and salad. Adam, (acro new year)
Martijn Gesink
Martijn Gesink
2022-12-26
Heerlijk vegan kerstmenu voor thuis gehad. Onze eerste ervaring met lupineboontjes is uitstekend
femke goedeker
femke goedeker
2022-12-18
Unbeschreiblich lecker. Vollwertige Lebensmittel verzaubert zu puren Genuss.
Juan Manuel Gigena
Juan Manuel Gigena
2022-12-17
Amazing vegan food with love, thank you!
Nikoleta Koutitsa
Nikoleta Koutitsa
2022-12-17
Great food during dutch acro festival! Thank you so much !