6. 23 maart- Kookworkshop: Koreaans

 75,00

Laat je verrassen door de smaken van Korea! Leer over ingrediënten als doenjang en gochugaru en leer om zelf kimchi te maken. We maken samen een hoop heerlijke banchans (bijgerechtjes) die samen het populaire gerecht “bibimbap” vormen.

Iedere maand staat er een kookworkshop op de agenda, waarvoor iedereen zich in kan schrijven. We koken dan samen een uitgebreide selectie van de lekkerste gerechtjes, vaak met een land of werelddeel als inspiratie. We sluiten de middag af door al het lekkers samen op te eten, onder het genot van een drankje. Je krijgt alle recepten achteraf toegestuurd, en als je geluk hebt ga je naar huis met restjes!

21 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Laat je verrassen door de smaken van Korea! Leer over ingrediënten als doenjang en gochugaru en leer om zelf kimchi te maken. We maken samen een hoop heerlijke banchans (bijgerechtjes) die samen het populaire gerecht “bibimbap” vormen.

Iedere maand staat er een kookworkshop op de agenda, waarvoor iedereen zich in kan schrijven. We koken dan samen een uitgebreide selectie van de lekkerste gerechtjes, vaak met een land of werelddeel als inspiratie. We sluiten de middag af door al het lekkers samen op te eten, onder het genot van een drankje. Je krijgt alle recepten achteraf toegestuurd, en als je geluk hebt ga je naar huis met restjes!

Inschrijvingen sluiten 3 dagen vóór de workshop.

Wil je graag een workshop volgen op een andere datum, én heb je een groep van minimaal 5 mensen? Ga dan naar de workshops pagina om een workshop naar keuze te boeken.

Waar: Eveline Cooks Hoofdkwartier: Nieuwe Kazernelaan 2 – D86, Ede

Wanneer: 23-03-2025, 15:00

LET OP: De workshop gaat alleen door bij een minimaal aantal inschrijvingen van 8 personen. Zonder speciaal bericht gaat de workshop door! Extra praktische informatie zal volgen middels een e-mail. 

Menu:

    • Kimchi
    • Vegan bulgogi
    • Gebakken tofu
    • Gebakken zoete aardappel
    • Kimbap
    • Gochujang saus
    • Doenjang saus
    • Gestoofde tofu
    • Komkommersalade
    • Koreaanse spinazie
    • Pajeon – lente-ui pannekoekjes
    • Gamjajeon – aardappelpannekoekjes
  • Afhankelijk van de hoeveelheid inschrijvingen maken we nog meer gerechten!